Politica de confidentialitate si de securitate a datelor


Tomescu Razvan-Constantin PFA  cu sediul social la adresa: Bucuresti, Sector 3, Piata Alba Iulia nr 2, bl. i1, sc. B, ap. 26, cam 1, CUI: 38037163, F40/1253/27.07.2017, se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii unei colaborari eficiente cu utilizatorii. DeliaBijoux.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. DeliaBijoux.ro va folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a le furniza serviciile oferite, de a-i notifica asupra ofertelor promotionale, asupra noutatilor sau pentru alte informari. Tomescu Razvan-Constantin PFA  se angajeaza sa foloseasca, in relationarea cu clientii sai, in principal canalul de comunicare E-Mail pentru a evita situatiile cand clienti ar putea fi deranjati de eventualele notificari. Totodata nu se exclude si folosirea altui canal de comunicare (telefon, sms) daca situatia prezinta un caracter urgent.

Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o comunicare optima ulterioara intre DeliaBijoux.ro si clientii sai. Daca clientul nu mai doreste primirea newsletter-ului, se poate dezabona printr-un simplu click pe link-ul primit prin email de la DeliaBijoux.ro.

DeliaBijoux.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga datele dumneavoastra personale altor persoane sau entitati.

DeliaBijoux.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul site-ului sau al contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.