Tomescu Razvan-Constantin PFA este societatea care administreaza domeniul www.deliabijoux.ro.

Tomescu Razvan-Constantin PFA :

Reg.Com. F40/1253/27.07.2017
CIF: 38037163/27.07.2017

EUID: ROONRC.F40/1253/2017

Adresa: Piata Alba Iulia, nr 2, bl i1, sc B, ap 26, Sector 3, Bucuresti.

IBAN: RO48 INGB 0000 9999 0709 8798
Banca: ING BANK - Office Alba Iulia
tel:0722 22 51 03
Mail: office@deliabijoux.ro

Accesul la site

   Utilizatorii acestui site au acces limitat, în interes personal, pe acest site, în scopurile declarate: magazin online. Nici utilizatorii înregistrați și nici alte persoane, care nu se află în relații contractuale cu noi, nu au dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre. Vizitatorii pot accesa site-ul fără a-și lasă datele personale. Pentru o bună funcționare, site-ul poate seta cookies.

 Exactitatea informațiilor 

   Informațiile prezente pe acest site pot să nu fie exacte, obiective sau complete, din acest motiv nu garantăm exactitatea lor în totalitate. Nu garantăm că informațiile sunt exacte, complete sau obiective. 
Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de pozele prezentate. În cazul în care pozele prezentare pe acest site sunt posesoare de drepturi de autor, va rugăm să ne anunțați.


Reclamații și politică de returnare

   Magazinul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul online. DeliaBijoux își asumă dreptul de a nu onora anumite comenzi în cazul în care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curentă. În cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bază noastră de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.
   Reclamațiile privind starea produselor trebuie comunicate cât de curând de la intrarea în posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la office@deliabijoux.ro, urmând a fi soluționată după ce se verifică starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face în cel mult 14 de zile prin curier. În cazul returului, magazinul se angajează să restituie întreagă sumă fara cheltuielile de transport.

   Serviciile pe care acest site le furnizează sunt rezervate persoanelor peste 18 ani.  www.DeliaBijoux.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă, deasemenea își asumă dreptul de a modifica prețurile produselor fără nicio notificare în prealabil. Din acest motiv vă recomandăm să verificați actualizarea acestora înainte de plasarea unei comenzi. Magazinul are dreptul de a selecta clientela și de a prioritiza anumite comenzi.

   Utilizarea acestui magazin virtual implică acordul în totalitate asupra termenilor și condițiilor specificate mai sus.